Home Fit Alert Contact Over Ons

FitForLess, het verhaal.

 

Wat we doen

Het is onze missie jou te helpen besparen op je favoriete supplementen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit!
Dit doen we enerzijds door je de supplementen met de beste prijs / kwaliteitsverhouding te helpen ontdekken maar ook door je direct te helpen besparen op de aanschaf. Fitforless.nl zet namelijk voor jou de prijzen en aanbiedingen van zoveel mogelijk (online)speciaalzaken en drogisterijen op een rij. Je ziet in een oogopslag bij welke winkel jij je favoriete product op dit moment het voordeligste bestelt.

Maar ook als je op zoek bent naar een bepaald type product maar niet weet waar je op moet letten bij aanschaf, of door de bomen het bos niet meer ziet, kan je terecht bij ons. Fitforless.nl vergelijkt de beste supplementen per categorie op inhoud en formule en biedt een nuchtere blik op waar jij op moet letten in jouw zoektocht naar het beste product voor je doel.
Je kunt ook een Fit Alert aanmaken op Fitforless.nl voor alle producten en merken die de regelmatig koopt. Wij monitoren continu welke producten waar in de aanbieding gaan en sturen je dan een berichtje als jouw favoriet ergens in de sale is. Zo betaal je nooit meer te veel!


Wie zijn we

Ben je benieuwd naar de mensen achter deze website? Het idee voor Fitforless.nl is geboren tijdens een familiediner . Twee broers met totaal verschillende achtergronden hadden het over hun werk:
Tibor, actief als professioneel atleet, personal trainer, lifestyle coach & sinds eind 2021 ook oprichter en maker van premium supplementen High End Nutrition die grote samenwerkingen aangaat met atleten zoals het partnership Rico Verhoeven High End Nutrition. Tibor vertelde over de hoge uitgaven van sporters aan supplementen. “We zouden zo’n alert service moeten hebben als jullie voor vliegtickets aanbieden” zei hij tegen zijn broer Timothy. De laatste was al enkele jaren succesvol actief in de wereld van de vliegticketvergelijkers en was meteen enthousiast “Dan gaan we die toch ontwikkelen”. 

Oprichters FitForLess

Samen beschikken we zowel over een gedegen kennis van fitness en supplementen als voor de branche zeer vernieuwende inzichten en vooruitstrevende technologie.
Mis jij een product op Fitforless.nl?Aarzel niet en stuur ons een berichtje. We nemen dagelijks nieuwe producten op in ons vergelijk. Ook andere tips en suggesties zijn welkom.


Hoe werkt deze website

Alle diensten van Fitforless.nl zijn gratis voor consumenten, ook voor de Fit Alert zijn er geen abonnementskosten.
We accepteren ook geen adverteerders in onze alert e-mails en nieuwsbrieven. Ook zijn er geen reclamebanners op de website te koop. Elk product dat op de website staat of opgenomen is in onze alert service, staat er omdat het nuttig is voor (tenminste een deel van) onze bezoekers.
Als bezoekers niets betalen en Fitforless.nl ook geen reclame op haar website plaatst, waar betalen we dan alle kosten van deze website van vraag je je nu vast af? Dat is eenvoudig: shops betalen onze website een klein bedrag als een consument hen bezoekt via een link op onze website. Dat kan een klein vast bedrag voor een bezoek zijn of een percentage van het bedrag dat de consument uitgeeft in de winkel.

Wij kiezen hiervoor omdat we hierdoor niet afhankelijk zijn van advertenties van producten en de website en haar diensten gratis kunnen houden voor consumenten. Ook al is er een bijdrage aan de winkelier: de prijs waarvoor het product te koop is, blijft volstrekt vergelijkbaar.

Populaire Supplement Categorieën